Coros Watch segít a GoPro vezérlésében

GoPro Coros Watch

Hogyan segíthet egy Coros Watch a GoPro vezérlésében

Ha hihetetlen élményeket szeretnénk megörökíteni, akkor arra a legalkalmasabb a GoPro, amely már régóta vezető helyen szerepel. Az OpenGoPro pedig segíthet a nagyobb vállalkozásoknak abban, hogy mindezt beintegrálják a termékeikbe. Jelenleg a COROS az, amely egy új lehetőséget kínál a GoPro felhasználóknak.

A COROS a sportolóknak tervez különféle eszközöket, mégpedig úgy, hogy a termékfejlesztésbe sportolókat vonnak be. Az általuk tervezett karórák segítségével a sportolók folyamatosan mérhetik teljesítményüket az edzések, valamint a mindennapi vagy egyéb szabadidős tevékenységeik során. A COROS miután a fülébe jutott, hogy a sportolók gyakorta használják az órákat a GoPro kamerákkal együtt egy integrációt készített.

Az új integráció lehetővé teszi azt, hogy a COROS órát párosítsák a GoPro kamerákkal, így a szabadtéri élmények rögzítése is sokkal könnyebbé vált. Az új fejlesztésnek köszönhetően a COROS óra segítségével is könnyedén készíthetnek fényképeket és rögzíthetnek videókat, mindezt úgy, hogy az exponáló gombhoz hozzá sem kell érniük.  

A COROS órák rajongóinak ez nagy előrelépést jelent és a COROS a továbbiakban is együtt fog működni az Open GoPro-val, hogy még több fejlesztést hajtsanak végre annak érdekében, hogy a COROS órákkal még több élményt rögzíthessenek a felhasználók a legegyszerűbb módon.

Mit tudhatunk a COROS-ról?

A COROS egy teljesítménysportok területén működő technológiai vállalat, amely a sportolókat segíti edzés közben, hogy a legjobb teljesítményt hozhassák ki magukból. A vállalat alapításának fő célja az volt, hogy a sportolók javíthassák teljesítményüket és ehhez egy olyan eszközt adjanak, amely segíti az aktív szabadtéri edzéseket. A sportolók által tervezett és a sportolóknak szánt termékeket folyamatosan fejlesztik és tesztelik. A megbízható és tartós termékeknek már eddig is nagy rajongótábora volt és ez a rajongótábor tovább fog nőni, hiszen mindig a legújabb technológiáknak megfelelően fejlesztik termékeiket. A már meglévő hardwerekhez folyamatosan adják ki a frissítéseket.

A COROS pontosan tudja, hogy egyre több sportoló űzi sporttevékenységét a szabadban és rögzíti élményeit. A COROS-nak számtalan nagykövete van, akik folyamatosan kihasználják ennek a különleges integrációnak a lehetőségét. A COROS óráknak hála a tartalmakat már különböző szögekből is rögzíthetik a GoPro vezérlők keresztül. A felhasználók a GoPro távirányító segítségével olyan helyekre helyezhetik el a kamerákat, amelyek sportolás közben nem zavaróak, így szabadon hagyhatják kezeiket, lábaikat és ezáltal sokkal intenzívebb kalandokban lehet részük.

Hogyan aktiválhatják és használhatják a felhasználók a GoPro-t az órákon?

Az aktiválás érdekében nem kell mást tenniük, mint belépni, a ToolBox-ba és egy gombnyomással máris hozzáadhatják a GoPro-t mint tartozékot. A GoPro alkalmazáson belül a GoPro Quik App párosításba kell belépni, majd a COROS órán meg kell nyomni a Vissza gombot annak érdekében, hogy a ToolBoxba visszaléphessünk. Ezután ki kell választani a Camera Control lehetőséget, majd meg kell keresni a GoPro-t és hozzá kell adni, mint egy tartozékot. Használatkor egészen egyszerűen be kell lépni a COROS órán a Camera Control funkcióba, majd a párosított eszközök azonnal csatlakoznak egymáshoz. Ezután nincsen más teendő, mint kiválasztani, hogy képet szeretnének készíteni vagy pedig egy felvételt rögzíteni.

A COROS órákat a GoPro-val párosítva sokkal könnyebbé tehető egy-egy felvétel elkészítése. Sok esetben egy hegymászás során is szeretnének felvételeket készíteni, amikor minden kezükre és lábukra szükségük van. Ilyenkor a kamerát egészen egyszerűen a sisakra kell szerelni és máris nagyszerű videókat lehet készíteni. Az órák segítenek abban is, hogy mindenki az adott tevékenységre koncentrálhasson és ne a beállításokkal kelljen bajlódnia.

A COROS a későbbiekben még több újítást tervez, hiszen azt szeretnék elérni, hogy az órákról egyéni adatokat is közvetíthessenek. Ilyen lehet például egy valós idejű tempó, egy GPS track, egy távolság vagy egy teljesítmény adat. A fejlesztésnek hála a felhasználók így már nem csak tökéletes felvételeket tudnának készíteni, hanem a videók megtekintői számára valós adatokat is tudnak szolgáltatni.

forrás: https://gopro.com/en/hu/news/open-gopro-coros

#goproberles

gopro adapter
GoPro bérlés