A legújabb HERO11 Black Firmware frissítés 10-Bit-et hoz a 4K120-hoz

gopro HERO11 Black kamera

A legújabb HERO11 Black Firmware frissítés 10-Bit-et hoz a 4K120-hoz és más frissítések is elérhetők

Mostantól elérhető a v2.0 firmware frissítés a HERO11 Black kamerához. A legújabb frissítéssel már elérhetők a 10 bites színek és ez a frissítés hihetetlen színeket tesz lehetővé 4K videókhoz 120 képkocka/másodperc sebesség mellett. Nagyobb színmélységek, sokkal simább színátmenetek teszik még izgalmasabbá a HERO11 Black kamerát. Az új 10 bites 4K120-as felbontással élethű és magával ragadó felvételeket készíthetünk.

Mit hozott még a frissítés:

  • Hosszabb akkumulátoros videómód
  • A The Remote és a Volta számára QquikCapture támogatás
  • Már 3 videómód közül választhatunk hosszabb akkumulátoros videómódban. Az új videómódok előnye, hogy javul a felhasználói élmény és a végső eredmény is.
A legmagasabb minőségű videófelbontások és a képkockasebességek a lehető legjobb felvételek rögzítését teszik lehetővé. Hosszabb akkumulátor élettartam: a képkocka sebességeknek és a közepes minőségű felbontásoknak köszönhetően az akkumulátor élettartama megnő miközben lenyűgöző felvételeket készíthetünk. A standard videófelbontás és a képkockasebesség segít abban, hogy az akkumulátor üzemideje kitolódjon és emellett jó minőségű felvételeket készíthessünk. A HERO11 Black frissítéséhez a GoPro Quik alkalmazáshoz kell csatlakoztatni a kamerát.

forrás: https://gopro.com/en/hu/news/hero11-black-firmware-v2-update

#goproberles

gopro adapter
GoPro bérlés