A legújabb HERO11 Black Firmware frissítés 10-Bit-et hoz a 4K120-hoz

gopro HERO11 Black kamera

A legújabb HERO11 Black Firmware frissítés 10-Bit-et hoz a 4K120-hoz és más frissítések is elérhetők

Mostantól elérhető a v2.0 firmware frissítés a HERO11 Black kamerához. A legújabb frissítéssel már elérhetők a 10 bites színek és ez a frissítés hihetetlen színeket tesz lehetővé 4K videókhoz 120 képkocka/másodperc sebesség mellett. Nagyobb színmélységek, sokkal simább színátmenetek teszik még izgalmasabbá a HERO11 Black kamerát. Az új 10 bites 4K120-as felbontással élethű és magával ragadó felvételeket készíthetünk.

Mit hozott még a frissítés:

  • Hosszabb akkumulátoros videómód
  • A The Remote és a Volta számára QquikCapture támogatás
  • Már 3 videómód közül választhatunk hosszabb akkumulátoros videómódban. Az új videómódok előnye, hogy javul a felhasználói élmény és a végső eredmény is.
A legmagasabb minőségű videófelbontások és a képkockasebességek a lehető legjobb felvételek rögzítését teszik lehetővé. Hosszabb akkumulátor élettartam: a képkocka sebességeknek és a közepes minőségű felbontásoknak köszönhetően az akkumulátor élettartama megnő miközben lenyűgöző felvételeket készíthetünk. A standard videófelbontás és a képkockasebesség segít abban, hogy az akkumulátor üzemideje kitolódjon és emellett jó minőségű felvételeket készíthessünk. A HERO11 Black frissítéséhez a GoPro Quik alkalmazáshoz kell csatlakoztatni a kamerát.

forrás: https://gopro.com/en/hu/news/hero11-black-firmware-v2-update

#goproberles

gopro adapter
sba mtb vented helmet mount image2 1920
sba surf max lens mod image2 1920
sba ski bite mount image1 1920
sba hike shorty image1 1920
sba travel adventure kit image1 1920
GoPro bérlés